LeihwagenHet huren van een auto kunt u in uw bewegingen te verhogen in elke reis, of je gaat voor zaken of voor plezier. Het is een stuk aantrekkelijker dan het wachten op het openbaar vervoer of te hoeven betalen voor de taxi elke keer als je ergens naar toe wilt. Maar de verborgen kosten komt terug te bijten als u zich niet bewust van hen. Het loont om op je tenen bij het ophalen en wegbrengen van een huurauto, hier zijn enkele autoverhuur tips die u kunt gebruiken om uw voordeel voor het huren van uw volgende auto:

Voordat huren van een auto

Plan van te voren, in contact te komen met uw verzekeringsmaatschappij, en vragen wat de dekking van uw auto verzekeraar al biedt, je doel is niet om te betalen voor de verzekering die je al hebt.

Bij het ophalen van een huurauto

Vraag om een ​​kopie van het contract, als het niet wordt geleverd, om erachter te komen wat u precies het autoverhuurbedrijf verschuldigd. U moet dit doen omdat de receptionist flexibel kunnen rekenen voor toevoegingen die u hebt geselecteerd.

Quiz de receptionist voor details, zoals:

  • Lengte van de aflossingsvrije periode voor drop offs.
  • Om iets te gebruiken kun je niet achterhalen
  • Soort brandstof van de auto gebruik (diesel versus loodvrije)

Autoverhuurbedrijven ‘aanbiedingen Collision Damage Waiver ook wel een verlies damage waiver. Dat kan nu al worden gedekt door uw verzekeraar of creditcard. De CDW heeft een dagtarief dat kan stapelen tot een schandalige hoeveelheid, dus zorg ervoor dat u niet te betalen voor de dekking die u al hebt.

Heeft een volle tank benzine niet te kopen van het bureau. Autoverhuurbedrijven rekenen het dubbele van de lokale gangbare tarief voor een volle tank van gas te voorzien. Als u kiest voor de volle tank benzine, vullen de tank bij een lokale benzinepomp bij het retourneren van de auto.

mietwagen-übergabeBij het ophalen van uw auto, is het verstandig om het te controleren in en uit voor alles wat zou kunnen worden beschouwd als schade. Kijk voor deuken, krassen merkbaar, elektrische functies, gebarsten ramen, en losse onderdelen vóór het wegrijden.

Tijdens uw verblijf ijverig om elk probleem, ongeacht hoe klein, het is beter om een ​​notitie van te maken. De beste manier om dat te doen is om een ​​langzame wandeling rond de auto tijdens het opnemen van een video – dit is uw beste bescherming.

Breng je eigen GPS. Als u nodig hebt om GPS te gebruiken, wordt uw Smartphone goed uitgerust om de klus te klaren. De huurauto bedrijven rekenen een tarief per dag net als de CDW lading. Kiezen voor deze en alle andere add-ons en je zult moeten betalen vergoeding een week voor een 2 dagen huur.

Bij het ​​terugsturen van een huurauto

Zorg ervoor dat u de auto laten vallen op tijd of u in rekening gebracht een extra dag huur, het bedrijfsbeleid zijn heel streng met betrekking tot dergelijke zaken.

Als u de tank van het gas van het bureau had gekocht, moet u de tank vullen alvorens terug te keren van de auto, of u in rekening gebracht het autoverhuurbedrijf tarief, dat is dubbel.

Zorg ervoor dat u de tijd om foto’s van de gehuurde auto te nemen te nemen. Maak een foto van de binnenkant van de romp ook. Maak een video met langzame wandeling rond de auto weer, omdat de verzorger kan niet controleren van de auto of het aanwezig zijn wanneer je het terug. Wat gebeurt is dat ze u voor de schade die ze later opmerken. Wanneer uw creditcard factuur opduikt, zouden ze je betalen voor iets wat je misschien niet eens hebben gedaan. Dit overkwam een ​​kennis van mij, kreeg hij een rekening voor een gestaakt motor, die werd gedekt door zijn verzekering, maar het bedrijf gebracht hem voor de 7 dagen hun auto buiten dienst was. Als je voorzichtig bent, kan je zoiets voorkomen dat er met je gebeurt.