Een van de meest populaire toeristische locaties in de wereld, Barcelona is bekend dat miljoenen mensen aan te trekken elk jaar. Wat maakt Barcelona zo’n favoriet van toeristen is de mogelijkheid om iets speciaals voor elke soort reiziger te bieden. Niet alleen heeft het prachtige stranden, maar ook prachtige bergen, samen met een bruisend nachtleven en architectuur doordrenkt van geschiedenis en cultuur.

Camp Nou

Dit is de ultieme plek om te zijn als je een voetbalfan. De huisvesting van de internationaal bekende FC Barcelona, ​​het stadion heeft een capaciteit van 99.000 mensen. Als je de kans krijgt, zorg ervoor dat u een rondleiding door het adembenemende terrein te nemen. In feite, door middel van een goede planning, kunt u zelfs in staat zijn om een ​​spel te vangen in Europa’s grootste sportarena.

Barecloneta

Na ontvangst van het zegel van goedkeuring van National Geographic als het beste strand in de stad, Barceloneta is een uitstekende plek voor toeristen om te ontspannen. De populariteit van deze 4,5 km lange strand is te wijten aan de nabijheid van het centrum van de stad.

Parc Guell             

Parc Guell is als iets uit een sprookje boek. Een van de beroemdste werken van Antoni Gaudi’s, Parc Guell heeft ook de beroemde sculptuur van Salamander. Deze locatie is een must, vooral als je op reis door deze prachtige stad met een speciaal iemand.

Barrio Gotico

Deze gotische wijk is een tijdcapsule voor u om door te lopen. Een oude stad uit de Middeleeuwen te midden van de drukte van Barcelona, ​​de Barrio Gotico is het oudste gedeelte van Barcelona, ​​die enkele van de mooiste basilieken, musea, pleinen, kerken en markten heeft. Wat is de meest fascinerende over de Gotico, echter, zijn de overblijfselen van de Romeinse huizen en straten onder het museum. Niet alleen is dit een historische mijlpaal gratis te bezoeken, krijg je het volledig te ervaren op de voet sinds bussen passen niet door de smalle straatjes.

La Rambla

La rambaWelke betere manier om de ware essentie van een stad te krijgen dan door het bezoeken van de straten? La Rambla is de meest populaire straat in de stad en ligt op slechts een tumult van activiteiten gedurende de dag. Straatartiesten, bars, restaurants, en Boqueria markt toe te voegen aan zijn charme en trekken het leven in de locatie.

Sagrada Familia

De meest populaire toeristische attractie in de stad, deze prachtige basiliek is een andere een van de creaties van Antoni Gaudi’s. Dit is het toppunt van zijn ontwerpen, die anders worden gestrooid over de rest van de stad. Wat draagt ​​bij aan haar mythische charme is het feit dat het onvoltooide is gebleven tot op de dag. In feite is de constructie verwachting niet eerder klaar dan 2026.