Overzicht

FI BelgienBelgië bevindt zich in West-Europa, bijgeschreven als een van de stichtende leden van de Europese Unie. België grenst in het westen aan Frankrijk, Luxemburg naar het zuiden en Duitsland in het oosten. In Nederland liggen in het noordoosten. De noordwestelijke kust van België grenst aan de Noordzee. België vandaag is verdeeld in een aantal regio’s die de Vlaamse gemeenschap, de Franse gemeenschap en Duitstalige gemeenschappen behoren.

Korte Geschiedenis

Belgische heeft een lange geschiedenis van invasies en bezettingen die teruggaat tot het Romeinse Rijk en de Kelten. Germaanse Frankische stammen vielen het gebied in de vijfde eeuw, en door de eeuwen heen, heeft België een aantal oorlogen, waaronder de Tachtigjarige Oorlog, de Franse Revolutie, de Belgische revolutie meegemaakt, en natuurlijk, de invasie van de Duitse troepen in 1914 en 1940 tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog.  Na de Tweede Wereldoorlog, Belgisch lid van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie als een van de oprichters. Sindsdien heeft België een van de oprichters van talrijke coalities, vredeshandhaving inspanningen, en een voorstander van de rechten van de mens geweest.

Talen en Godsdienst

Door de diversiteit van haar gemeenschappen (Vlaamse naar het noorden, Frans in Centraal en Duits naar het oosten), België heeft drie belangrijke officiële talen: Frans, Nederlands en Duits. Een grote bulk van de Belgen oefenen het rooms-katholicisme, maar drie officiële godsdiensten worden erkend in het land en onder het christendom, de islam en het jodendom.

Klimaat

Drie primaire geografische regio’s zijn te vinden in België: in het zuidoosten liggen de Ardennen hooglanden, terwijl kustvlakten zijn te vinden in het noordwesten. De rest interior of centrale gedeelte van het land is vooral plateau. Het klimaat in België is relatief gematigd met lage temperaturen in de winter van ongeveer 3 ° C (37 ° F). Op het hoogtepunt van de zomer een gemiddelde temperatuur van 18 ° C (64 ° F).

Plaatsen en steden om te bezoeken


Belgische is een prachtig land vol met spannende plekken om te zien en dingen te doen. Wanneer in België, profiteren van een breed scala van mogelijkheden om alles van het land te bieden heeft.

 • Bezoek de site van de Slag om de Ardennen in de buurt van de grens met Luxemburg.Het Bastogne Historical Center is een goede plek om te beginnen.
 • Bezoek Flanders Fields Museum – Flanders Fields is misschien wel een van de meest aangrijpende slagvelden in België dateert uit de Eerste Wereldoorlog.Het historische centrum is gelegen in Ieper, waar bezoekers het Flanders Fields Museum kunt bezoeken.
 • Bezoek de historische site van Waterloo.
 • Laat u inspireren door Château de Bouillon – een feodaal kasteel gebouwd in 988.
 • Bekijk de site van de Eerste Wereldoorlog en de Tweede Wereldoorlog bunkers langs de beruchte “Atlantikwall”
 • Neem een rondleiding door het Grand Palace in Brussel.
 • Maak een wandeling van het UNESCO-werelderfgoed in de stad Brugge.

De stad Brussel biedt ook een verscheidenheid aan prachtige architectuur en attracties die omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 • Palais Royale – boordevol voorwerpen uit de koninklijke dynastie
 • Le Cinquantenaire – de thuisbasis van drie musea van de stad
 • Koninklijke Musea voor Kunst
 • Coudenberg – Brussel oorspronkelijke paleis gebouwd in de 11e eeuw

Autoverhuur Services

Met meer dan 154.000 km aan wegen doorkruisen van België, een van de beste manieren om het land te zien is met de auto. In België is er rekening mee dat u ten minste 21 jaar oud zijn om een ​​auto te huren. Je moet ook een geldig rijbewijs hebben gehad voor ten minste een jaar. Sommige autoverhuurbedrijven zal een jonge bestuurder toeslag voor personen onder de 25 jaar op te laden.

Bij het huren van een auto en de Belgische, zich ook bewust dat het gebruik van veiligheidsgordels door de voorste en achterste inzittenden is verplicht. Verplichte verzekering omvat burgerlijke aansprakelijkheid en brandverzekering, hoewel u optionele dekking kan verkrijgen met een collision damage waiver.  Het is ook belangrijk op te merken dat sommige autoverhuurbedrijven mandateren een brandblusser en een EHBO-kit in alle voertuigen worden gehouden. Bespreek eisen op basis van autoverhuurbedrijven van uw keuze.

Vergelijk soorten voertuigen en koersvorming en regelgeving door middel van een aantal van de meest populaire diensten voor autoverhuur in België die onder andere: Goedkoperautoverhuur.nl  ,http://www.autoverhuur24.be/belgie/autoverhuur-belgie.php

Verkeersregels

Bij het rijden in de Belgische, gehoorzamen aan de wetten van de weg. U rijdt op de rechter kant van de weg, maar ook zorgen om de weg te delen, zo veel landelijke en stedelijke wegen zwaar worden afgelegd door fietsers.

Snelheidsbeperkingen in België over het algemeen te volgen:

 • Stad – 50 km per uur (31 mph)
 • Open wegen – 90 kilometer per uur (56 mph)
 • Snelwegen – 120 kilometer per uur (75 mph)

Wees voorzichtig en attent bestuurder. Vertragen in ongunstige of slecht zicht weersomstandigheden. Als het gaat om parkeren, blauwe zones voor parkeren zijn populair in het hele land. Om te parkeren in een blauwe zone moet je een blauwe parkeerschijf die op het dashboard worden geplaatst wanneer u parkeert. Blue-schijven kunnen worden gekocht bij tabakswinkels, politiebureaus en tankstations in het hele land.

Niet drinken en rijden in België. Het alcoholpromillage van 0,5% tot 0,8% per milliliter bloed zijn vrij streng en hoge boetes zullen worden beoordeeld als je betrapt rijden boven deze grens. In België worden de politie bevoegd om aan te dringen betaalt u een on-the-spot boete, die meestal met contant geld, pinpas of creditcard kan worden betaald. Zorg ervoor dat je een officiële ontvangst als je toevallig te worden gestopt en verplicht om een ​​boete te betalen.