Het huren van een auto voor het huwelijk is uitgegroeid tot een gemeenschappelijke trend deze dagen als koppels willen een grootse entree op hun trouwdag te maken. Het selecteren van de juiste trouwauto is zeker een groot verschil te maken in de stijl en look van een bruiloft. Het is essentieel om de juiste verhuurbedrijf en de perfecte auto te kiezen om ervoor te zorgen Hochzeitsauto HDdat uw trouwdag is zorgeloos en perfect.

Er zijn verschillende verhuurbedrijven die auto’s bieden voor bruiloften. Deze service is een beetje anders dan de gewone auto huren service zoals het omvat chauffeurs en soms zelfs het plaatsen van bloemen en andere versieringen op de auto. Een chauffeur is een must voor de bruiloft als dit vermindert de stress van het rijden zelf of het vinden van iemand die verantwoordelijk is om de auto te rijden met zorg. Het hebben van een professional als een station ontlast het paar uit deze spanning terwijl het kunnen ontspannen en volop genieten van hun dag.

Hier volgen een paar nuttige tips om een ​​perfecte bruiloft auto huren zonder gedoe:

Tot oprichting van een tijdlijn

Het is belangrijk om een ​​tijdlijn van alles op uw speciale dag. Op deze manier zult u weten wanneer u uw bruiloft auto te komen moet. Bijvoorbeeld bepalen hoeveel tijd het zal duren om je make-up en haar gedaan of wanneer zal je worden gedaan met de bruiloft portretten? Deze factoren hebben invloed op uw vervoer schema. Zorg ervoor dat je ook een beetje extra tijd toe te voegen in geval van een last-minute noodgevallen. Zodra u een ruwe tijdlijn, zult u in staat om een ​​goede tijd om de verhuurder te verstrekken als aan wanneer u de auto nodig heeft.

Na de oprichting van een tijdlijn, te beginnen op zoek naar verhuurbedrijven. De beste tijd om te beginnen met dit proces is vier tot zes maanden voordat uw trouwdag, zodat je de auto en de dienst van uw keuze kunt krijgen door goed te boeken ze van tevoren. Maak een lijst van ten minste tien verhuurbedrijven bieden trouwdag diensten.

Het maken van een begroting

De volgende ding om te doen is om uw budget te ontwerpen voor het transport. Denk aan alle mogelijkheden, zoals kosten per kilometers, kosten per uur en de afstand tussen uw plaats van verblijf en de bruiloft plaats voor het maken van de boeking.  De kosten zullen ook afhangen van de auto en extra diensten die u wilt huren.

Verzoeken schriftelijk akkoord

Zodra u klaar bent met de basics, zal je een beter idee hebt over wat je wilt en wat het gaat kosten. Het is het beste om te vragen om een ​​schriftelijke toestemming van de verhuurder, die alle termen van diensten, waaronder het model van het voertuig, overwerkvergoeding, pick-and-drop timing, vertrek en aankomst locatie, fooi en omruilgarantie, eerste storting en de totale kosten omvat. Zorg ervoor om te vragen of de totale prijs is all inclusive.  Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de bestuurder is verzekerd en gelicentieerd.

Bereid Een reisplan

reiseplanVoorbereiden van een route is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. Wanneer u een route plannen, e-mail hebben gemaakt of te faxen naar uw autoverhuurbedrijf, samen met alle nodige instructies en aanwijzingen. Dit moet ook alternatieve routes in geval van files. Het is een goed idee om dit plan om de gehele bruids partij te zorgen dat iedereen op tijd aankomt zonder enige moeite geven.  Ook de adresgegevens van de weddingplanner of een naast familielid in het geval iemand hulp nodig heeft. Is het best niet om het nummer van de bruid of bruidegom in dit plan geven omdat het alleen zal toevoegen aan de stress van deze grote dag wanneer ze beginnen met het ontvangen van gesprekken over transport problemen of voor een routebeschrijving.  Zorg ervoor dat u ook de contactgegevens van de verhuurder in het geval ze nodig hebben om iets of een ander probleem te verifiëren.

Creatief denken

U kunt zo creatief zijn als je wilt met uw bruiloft vervoer. U kunt het autoverhuurbedrijf vragen om u een aantal unieke auto’s die kunnen opvallen en maken een grote entree te tonen. Bijvoorbeeld, het huren van een oldtimer als het past bij uw stijl, vraag naar de bruidegom favoriete sportwagen, ga dan voor een schoolbus (groot voor leraren) of iets anders dat je maar kunt bedenken.  Sommige autoverhuurbedrijven die zijn gespecialiseerd in bruiloft voertuigen kan zelfs zorgen voor een wagen voor u die een perfecte sprookje ingang zou kunnen zijn.

Beschouw het huren van auto’s voor uw gasten

U kunt altijd die extra mijl en huur enkele auto’s voor het gemak van uw out-of-town gasten. Ze hebben tijd gespaard en uitgegeven geld om uw bruiloft te komen en het kan een groot gebaar zijn als u hen te voorzien van alle comfort die u zich kunt veroorloven. Als u het huren van meer auto’s, kunt u ook een korting krijgen veel van uw auto verhuur bedrijf. Op deze manier kunt u uw bruiloft een onvergetelijke ervaring voor uw gasten en voor jezelf te maken.  U kunt ook vragen om een ​​limousine of een busje om uw gasten te huisvesten. Op deze manier uw huwelijksfeest samen kunnen genieten van de reis, is dit een leuke manier meer dan te gaan in aparte auto’s.

Een grote entree met een prachtig versierde voertuig kan uw grote dag te verbeteren. Het is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw bruiloft gasten echt genieten en herinner me de dag net zo veel als jij. Als u de perfecte auto en autoverhuurbedrijf heeft geselecteerd, is er geen twijfel vindt u een zorgeloze en onvergetelijke tijd op uw speciale dag te hebben.