FI UnterwasserhotelOnderwater hotels worden steeds meer een aantrekkelijke plek voor huwelijksreis en romantische uitjes voor paren over de hele wereld. Steeds meer mensen reizen vooral om te ervaren hoe het is om onder de zee te leven.

In plaats van luxe penthouse suites in wolkenkrabbers, zal de meest exclusieve hotelkamers binnenkort op de zeebodem voor de kust. Zoals bepaald wordt steeds de nieuwe up, onderwater hotels zijn geen tekort aan voorzieningen. Alle comfort van een vijf sterren hotel zijn beschikbaar in onderwater hotels ook. Het volgende is een kort verslag van zes onderwater hotels uit de hele wereld:

The Manta Resort – Pemba Island, Zanzibar

Waan je in een onderwater slaapkamer ingekapseld in een turquoise bubble, als de vissen zwemmen door lui en de tijd lijkt te vertragen. Romantische en ontspannen, dat is de ervaring van de manta resort. De onderwaterwereld kamers op dit resort gelegen in de noordwestelijke punt van het eiland Pemba, hebben een diepte van 13 meter. Oke, “onderwater kamer” kan een understatement zijn als deze plaats is meer van een drie verdiepingen tellende prive-eiland. Zonnen op de comfortabele bovendek; wijn, dineren en duik op het water dek; en slapen met vissen op het water niveau.

Utter Inn – Västerås, Zweden

Uter-InnOntworpen door een man met een levendige verbeelding, een kunstenaar en beeldhouwer Mikael Gunberg, de Utter Inn is een echte artistieke wonder gebouwd in 2000. Deze single-kamer biedt de gasten een kans om 10ft slapen onder het oppervlak ongeveer een kilometer uit de kust. De herberg is een equivalent van een aquarium, met de rollen omgedraaid. In plaats van uit te kijken over de zeedieren, de gasten van Utter Inn zijn in het aquarium en de vissen kijken in. Het is echt een unieke ervaring.

Jules’s onderzeese lodge – Key Largo Florida

Vroeger een onderzoekslaboratorium in de jaren ’70, Jules onderzeese lodge is nu een van de geliefde attracties van Florida. De enige manier om toegang te krijgen tot deze 2-slaapkamer pension is door duiken 30ft naar beneden naar de natte kamer luik te bereiken. Bezoekers van Jules die niet gecertificeerde duikers zullen worden gaan door een 3 uur durende spoedcursus duiken voordat ze naar hun kamer voor de nacht. Het beste deel over het bezoeken van deze onderzeese lodge is dat het beschikt over alle voorzieningen die men zou verwachten van een hotelkamer. Plus, de dagelijkse krant, ontbijt, lunch en diner zijn allemaal onder de zeespiegel geleverd! Een onvergetelijke vakantie.

Hilton Conrad Maldives Rangali Island Resort -The Malediven

Een exotisch oord, gecombineerd met gastvrijheid van wereldklasse maakt Hilton Conrad een van de mooiste plek om te bezoeken. Hoewel het niet een volledig ondergedompeld resort met 90% van de faciliteiten op het land. Het heeft een 12 zetel onderwater restaurant, die wordt omgezet in een 2 slaapkamer op speciale gelegenheden.

Poseidon Undersea Resort – Katafinga, Fiji

Poseidon-Undersea-ResortHet Poseidon Undersea Resort biedt alle voorzieningen, comfort en opties slechts vijf start hotel kan bieden. De bouw van dit etablissement is bijna voltooid, gelegen op een diepte van 90 voet (28m), de omgeving een overvloed aan zeeleven en 8 vierkante mijl van de lagune. Het resort beschikt over 25 suites, een restaurant met 100 zitplaatsen, een bar, compleet met een spa, een trouwkapel, en een theater. Laten we de duikshop niet vergeten. Niet een duiker? Geen zorgen. U kunt de lift te gebruiken op de pier. Elke gast krijgt een persoonlijke onderzeeër tot hun beschikking hebben voor het verkennen in de lagune. De wanden zijn doorzichtig, zodat de bezoekers in staat zijn om een ​​ervaring die hen een leven lang meegaan genieten. Niet nalaten om Poseidon’s een van een soort faciliteiten ervaren, maar toch.

Hydropolis – Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Momenteel in aanbouw, zal Hydropolis ‘s werelds eerste ultra luxueuze uitrusting water hotel. Het bestaat uit 3 delen, het land station, waar de gasten arriveren, het aansluiten van de tunnel, waardoor de mensen met de trein zullen worden vervoerd naar het centrale deel van het resort, en de 220 suites op de onderzeeër complex. Gelegen op een diepte van 66 feet, zal dit prachtige project te transformeren van fictie naar realiteit zoals beweerd wordt door Sheikh Mohammed. Met de steun van de prins, hebben ongeveer 150 bedrijven zijn samengevoegd tot deze extra gewone project beginnen.